Säkerhet på väg-Vägarbete och trafikmiljö

Varningsljus, arbetsljus och varningstält för säkerhet på väg

Här hittar du ett antal produkter som har två saker gemensamt med varandra:
1) Vi har valt ut dem för att skapa en säker arbetsplats för dig
2) Vi säljer dem direkt till dig utan mellanhänder eller fördyrande led. Så får du mest säkerhet för bästa pris.


Kontakta oss för personlig hjälp!

 

 

LED varningsljus för lastbil, traktor och yrkesfordon

Varningsljus och reflekterande varningsskylt. Ferno Norden

 

 

LED varningsljus för yrkesfordon kallas även i vardagstal för blixtljus och kan delas in i två delar: riktade blixtljus och roterande varningsljus. Trafikförordningen (1998:1276) §38 reglerar användningen där gult blinkande ljus varnar för fara.
Det kan användas som fast ljus eller på yrkesfordon. Användning på fordon är endast tillåtet för att varna för arbets- eller olycksplatser, långsamma fordon eller med överbredd eller överlängd samt fordon med bred eller lång last.
Våra LEDljus produkter används dygnet runt av yrkesfolk inom jordbruk, kommun, industri eller åkerier. Ferno Norden är proffs på gult LED varningsljus för vägarbete och trafikmiljö till yrkesfordon som lastbil, traktor, varubil mm.

In- och påbyggnads lampor

Varningsljus för dold montering

Varningsljus för takmontering

Ljusbågar

Arbetsljus

Varningstält och trafikdirigering för säkerhet på vägen

Hos Ferno hittar du även reflekterande varningsskyltar för arbete på väg som är godkända enligt R1 standard för retro-reflektion och R2 standard för prismatisk-reflektion för avspärrningar och varning inom exempelvis industriområden. Våra varningsskyltar är av samma kvalité som de skyltar vi säljer till polis, ambulans och militär och uppfyller därför även de högt ställda krav på reflektionsförmåga samt övriga certifieringskrav.
Så oavsett vad du behöver till ditt företag så kan vi på Ferno Norden hjälpa dig när du letar efter varningsljus, arbetsljus och varningsskyltar.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new