Säkerhet på väg-Vägarbete och trafikmiljö

Varningsljus, arbetsljus och varningstält för säkerhet på väg

Vi på Ferno Norden arbetar tätt tillsammans med Whelen Engineering som är världsledande inom tillverkning av varningsljus, och arbetsljus baserat på LED ljus teknologi för gult roterande LED- varningsljus och riktat LED- blixtljus.
Vi kan erbjuda LED- ECE R65 godkända roterande eller fasta varningsljus, rotellor (”saftblandare”), LED blixtljus och LED-blixtljusramper mm. Vi är dessutom även återförsäljare till Redtronics.
Våra varningsljus används för äkad säkerhet på väg vid vägarbete, i trafikmiljöer på fordon, last och lossnings ytor och även tung industri.

 

LED varningsljus för lastbil, traktor och yrkesfordon

Varningsljus och reflekterande varningsskylt. Ferno Norden

LED varningsljus för yrkesfordon kallas även i vardagstal för blixtljus och kan delas in i två delar: riktade blixtljus och roterande varningsljus. Trafikförordningen (1998:1276) §38 reglerar användningen där gult blinkande ljus varnar för fara.
Det kan användas som fast ljus eller på yrkesfordon. Användning på fordon är endast tillåtet för att varna för arbets- eller olycksplatser, långsamma fordon eller med överbredd eller överlängd samt fordon med bred eller lång last.
Våra LEDljus produkter används dygnet runt av yrkesfolk inom jordbruk, kommun, industri eller åkerier. Ferno Norden är proffs på gult LED varningsljus för vägarbete och trafikmiljö till yrkesfordon som lastbil, traktor, varubil mm.

LED-Varningsljus

Varningstält och trafikdirigering för säkerhet på vägen

Hos Ferno hittar du även reflekterande varningsskyltar för arbete på väg som är godkända enligt R1 standard för retro-reflektion och R2 standard för prismatisk-reflektion för avspärrningar och varning inom exempelvis industriområden. Våra varningsskyltar är av samma kvalité som de skyltar vi säljer till polis, ambulans och militär och uppfyller därför även de högt ställda krav på reflektionsförmåga samt övriga certifieringskrav.
Så oavsett vad du behöver till ditt företag så kan vi på Ferno Norden hjälpa dig när du letar efter varningsljus, arbetsljus och varningsskyltar.

 

Førstehjelpsveske. Ferno Norden

 

Cookiescript_new