Polis och myndigheter

Vår utrustning används dagligen i verksamheter med höga krav bl.a. inom ambulanssjukvård, räddningstjänst, polis och inom Försvarsmakten. 
På den här sidan har vi samlat ett urval av de produkter som ofta efterfrågas av myndigheter. Söker du efter något specifikt? Tveka inte att kontakta oss. Vi är vana vid problemställningar och att hitta unika speciallösningar tillsammans med kunden. 
Flera av produkterna vi erbjuder säljs endast till myndigheter vilket innebär att vi har rätt att neka leverans/utförligare information om du saknar behörighet.   

Kontakta oss för personlig hjälp!

 

Trafikolycka. Ferno Norden

Avspärrningsutrustning

Att snabbt kunna begränsa, avleda och avspärra på ett effektivt och säkert sätt är viktigt. Här hittar du produkter för avspärrning mm.

Hastighetsmätning

Sjukvårdsutrustning

Första hjälpen, ögondusch, värmfiltar, hygienprodukter,  tourniquet & hjärtstartare. Uppdragen varierar från att trösta med ett plåster och filt till en särskild händelse som PDV (Pågående dödligt våld). Vi har hela sortimentet och nedan ser du ett urval. 
 

Ficklampor och Arbetsljus

Ficklampor och arbetsljus för proffsen. Att ha utrustning man kan lita på är viktigt och kan vara avgörande för uppdraget. Här finner du ett urval på våra mest efterfrågade produkter. 

Fordonsutrustning och verktyg 

Räddningsverktyg, bältesskärare, räddningslinor, isdubbar och backspeglar. 
Spridda områden kan tyckas men nedanstående är våra mest efterfrågade produkter som ofta är standard för utryckningsfordon. 

Cookiescript_new