Om Ferno Norden Sverige AB

Vi på Ferno Norden har sedan 1982 arbetat i nära utvecklande samarbete med våra kunder. Vår utrustning används dagligen i verksamheter med höga krav på säkerhet,  kvalitet och funktion. Våra primära kunder är ambulanssjukvården, räddningstjänsten, polisen, civilförsvaret och försvarsmakten. Vi växer även inom industrin, offentliga miljöer, vårdinrättningar och den privata marknaden. 

Ferno Norden AB ingår i en nordisk koncern med huvudkontor i Norge. I koncernen finns dotterbolag i alla nordiska länder under koncernnamnet Ferno Norden. Globalt finns Ferno international respresenterat i de flesta av världens länder. Det nordiska och internationella nätverket ger oss en bred kunskap och kompetens. 

Allfa och Force är egna varumärken som utvecklats och produceras i Sverige. Utöver våra egna produkter har vi ett noggrant urval av produkter som skapar en genomtänkt och fungerande produktportfölj inom hela vårat breda marknadssegment. 

Vår personal är noga utvald för att kunna möta våra kunders krav, ofta med bakgrund och erfarenhet av akutsjukvård. Vi är ett personalpolitiskt sunt företag och all personal anställd i Sverige omfattas av kollektivavtal.

Vi finns på flera sociala medier så som, Facebook, Instagram och Youtube. Vi rekomenderar er att titta in på vår Facebooksida. Där är vi ganska aktiva och sociala 🙂 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/FernoNordenSweden

I Sverige finns kontor och servicelager i Trollhättan för snabb support och service. Vi ger alltid fri support på våra produkter och i rimlig omfattning, kostnadsfri produkt-introduktion samt utbildning på plats hos kunden då det önskas.

Service och garanti finns på alla våra produkter. Vid eventuella problem eller reklamationer har vi som policy att alltid lösa problemet för slutanvändaren så smidigt som möjligt. Detta trots att många av produkterna säljs via ombud/specialfordonsbyggare. Vår syn är att samhällsbärande funktioner som inte ska drabbas av onödiga stillestånd eller kostnader.

Miljö: Företaget är ISO-certifierat inom miljö 14001:2015

Kvalitet: Företaget är ISO-certifierat inom kvalitet 9001:2015

Välkommen till Ferno Norden. 

Cookiescript_new