Om du inte kan se detta meddelande se i din browser .
Go to frontpage

Nyhetsbrev November 2021

Aktuellt

Nu är det full fart igen! Även om faran inte är över börjar vår vardag mer och mer återgå till hur det var tidigare. Många kundbesök och inte minst en genomförd FLISA-konferens.

FLISA 2021!

Årets FLISA-konferens var en hybridlösning där flera deltog via hubbar runt om i landet, andra deltog hemifrån medan vi var några hundra som deltog på plats i Stockholm. Vi själva hade planerat en digital lösning först, sedan blev det en hybrid där vi körde monter precis som vanligt men sände live samtidigt. Det var lite nervöst men vi fick massor av positiv feedback från våra kunder och följare. Väldigt roligt! Flera hade livesändningen i bakgrunden på jobbet och kunde följa oss hela tiden. Andra utnyttjade möjligheten att ringa in och få valfri produktgenomgång live. Det var riktigt kul att prova det konceptet och vi kommer få skäl att återkomma med den lösningen vid nästa mässa.

Här kan ni se en överblicksfilm från FLISA 2021:

Redan nu planerar vi för vårens stora mässa Ambulans 2022 den 16–17 mars i Stockholm. Boka din plats här redan nu: 


#Ambulans2022 Pierre Kördel VD, November 2021 Trollhättan

Viper

Viper.

VIPER hade sin premiär på FLISA 2021 och blev mässans höjdpunkt. Vi har redan beställningar på gång och vi är i full fart med att bygga om vår demobil för att kunna besöka intresserade ambulansstationer runt om i landet.

Kolla gärna in filmen från FLISA om VIPER här


 

Sjukvårdsväska för kampsport

Sjukvårdsväska för kampsport.

Precis före pandemin hade Ferno Norden tillsammans med det medicinska rådet inom svensk judo tagit fram en sjukvårdsväska som var specifikt inriktad på kampsport. Syftet var att en ha en sjukvårdsväska som fungerade både på träning och på tävling. Bakgrunden är att det ska passa Judon men även flera andra kampsporter höjer nivån och kvaliteten på sina tävlingar. Sjukvården är en del av det och förutom utbildning ville man ha en väska som var testad och utvecklad för just kampsport och de skador som är vanligt förekommande där.

Ferno Norden deltog nyligen i en större judotävling och visade upp väskan som blev mycket populär av klubbar runt om i landet.

Du kan självklart kontakta oss direkt:
0520-420200 / fab@fernonorden.com

Läs mer!

Populärt just nu

Populärt just nu!

ADVANTAGE Räddningsbår är en utveckling av den klassiska räddningsbåren med förbättrade funktioner, slitstarkare material och en ökad lastkapacitet!
Se mer på vår film här!

Just nu kör vi kampanjpris på Advantage med 24% lägre pris.

Passa på att uppgradera dina räddningsbårar.
 

 

 

 

ADVANTAGE Räddningsbår

ADVANTAGE Räddningsbår

ADVANTAGE Räddningsbår

Läs mer!

INTRAXX

Intraxx!

Vi lånade en demobil från Ferno UK för att visa upp vår nya bår VIPER. Bilen var fullutrustad med InTraxx lösningar och våra besökare var mycket intresserade av alla olika möjligheter med InTraxx-systemet. I Norden finns InTraxx i flera olika ambulanser, både som delar och även 100% InTraxx hos vissa kunder. Den mest spännande lösningen har vi i Nordnorge där en ambulansbåt som går i hård sjö har utrustat hela vårdrummet med InTraxx.

Nyheter

Läs mer!

Team Ferno Norden Sverige

Vi hoppas att du uppskattar vårt nyhetsbrev och vi lyssnar gärna på dina synpunkter och önskemål! 
Vänliga hälsningar från Anders,Martina & PierreTelefon:0520-420200
Mail: fab@fernonorden.com

 

Logo

Klicka här om du vill avsluta prenumeration.
Cookiescript_new